Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حامد افشاری گفت: واحد پردیس به عنوان تنها واحد فناور و نوآور دانشگاه آزاد که در مجاورت پارک فناوری پردیس واقع شده، نیازهای اکوسیستم فناوری و فناوری پردیس را شناسایی کرده و به دنبال تربیت نیروی انسانی این اکوسیستم است.

وی ادامه داد: هم اکنون ۴۵ رشته دانشگاهی برای آن دسته از دانشجویانی که علاقمند به تحصیل در واحد علوم و فناوری پردیس هستند را تدارک دیده‌ایم که بسیاری از این رشته ها بدون آزمون بوده و دانشجویان می‌توانند در این رشته‌ها ثبت نام کرده و در دانشگاه آزاد پردیس مشغول به تحصیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افشاری تاکید کرد: در واحد فناور و نوآور پردیس دانشجویان بعد از گذراندن دوسال پایه دانشگاه، وارد فضای کارآموزی می شوند و به عنوان دستیار فناوری در شرکت های دانش بنیان مشغول به کار شده و مهارت لازم برای ورود به بازار کار را کسب می کنند.

وی ادامه داد: دانشجویان پس از ادامه تحصیل شان و در صورت حائز شرایط بودن، می توانند در این شرکت های دانش بنیان و فناور شاغل شوند و فضای اشتغال هم برایشان فراهم است. همچنین می تواند با استفاده از خدمات مدرسه کسب و کار و مرکز آموزش زبان های تخصصی که در دانشگاه برایشان فراهم شده خودشان نیز در آینده توانایی اشتغال زایی داشته باشند.

افشاری هم چنین با اشاره به وجود برخی رشته های مورد تقاضای شرکت های دانش بنیان پارک فناوری پردیس و زیست بوم نوآوری و فناوری گفت: با تعریف این رشته‌ها مانند مهندسی پزشکی، مهندسی ساخت و تولید در دانشگاه آزاد واحد پردیس علاقه مندان می توانند با ثبت نام در این رشته ها در واحدهای تهران غرب یا تهران مرکز و پس از رسیدن به حد نصاب لازم در محل دانشگاه آزاد اسلامی پردیس به تحصیل بپردازند.

کد خبر 5569777 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس نوآوری دانشجویان سازمان سنجش وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان امور دانشجویان آزمون دانشنامه پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آزمون دکتری تخصصی آزمون زبان انگلیسی آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی کاردانی فنی حرفه ای دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم فناوری پردیس دانشگاه آزاد رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی و آموزش مجازی کشور بر لزوم عزم راسخ این دانشگاه در راستای ادامه آموزش‌های ترکیبی و بر حرکت در مسیر هوشمندسازی تأکید کرد.

وی اضافه کرد: دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی جزء نخستین دانشکده و گروه‌هایی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان راه‌اندازی شد و به واسطه اینکه موسس این دانشگاه دکتر احمدعلی فروغی از این رشته برخاسته بودند، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای بر روی این رشته و دانشکده انجام شد و پس از آن با رشته‌های دندانپزشکی و حقوق توسعه پیدا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: رشته های روانشناسی و علوم تربیتی از نخستین رشته‌هایی است که تا مقطع دکتری در این واحد تدریس می‌شد و نخستین استاد تمام ما، فارغ‌التحصیل از همین دانشگاه بود.

نجفی متذکر شد: دانشگاه آزاد در استان اصفهان ۹۰ هزار نفر و در واحد اصفهان (خوراسگان) ۳۰ هزار دانشجو دارد و از این تعداد حدود ۳ هزار دانشجوی خارجی داریم و دنبال آن هستیم که از ملیت‌های دیگر به ویژه جنوب شرق آسیا هم جذب دانشجو داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از دانشکده‌های بزرگ ما دانشکده تعلیم و تربیت است، ادامه داد: ما در این دانشگاه علاوه بر کلینیک روانشناسی، از وجود مزرعه تحقیقاتی، دامداری، کارخانه لبنیات، درمانگاه دندان‌پزشکی، شرکت‌های دانش‌بنیان معتبر و فعال در حوزه‌های مختلف و سرا‌های نوآوری با حوزه‌های فعالیت متنوع از جمله هوش مصنوعی بهره می‌بریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اشاره کرد: در زمینه آموزش مجازی موفق شدیم که در ابتدای کرونا با کسب اجازه از ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی کار خود را آغاز کنیم و از همان ابتدا با تلاش همکاران در واحد سامانه آموزش مجازی اختصاصی برای خود راه‌اندازی کردیم.

نجفی بیان کرد: تجارب خوبی در زمینه آموزش‌های ترکیبی داریم و در مسیر پیشرفت هستیم و درصددیم کلاس‌ها به سمت هوشمندسازی و متاورس برود، البته طبیعی است که گاه مقاومت‌هایی نیز از سوی برخی افراد صورت می‌گیرد، اما دنبال حرکت به این سمت هستیم و در این راه موفقیت‌های چشمگیری نیز به‌دست آورده‌ایم.

وی یادآور شد: در برگزاری کلاس‌ها از طرح نشاط و اجرای کلاس در محیط کارگاهی و اماکن مرتبط بهره بردیم و نقطه آغاز این طرح از دروس معارف و اجرای آن در اماکن فرهنگی بود و می‌خواهیم این طرح را به سایر دروس و رشته‌ها حتی درس‌های فنی و مهندسی نیز تسری دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است