Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود حیدری روز جمعه به خبرنگار ایرنا گفت: مقرر شد تا گروه معماری دانشگاه و دانشجویان طرح مطالعاتی ابتدایی، حمام تاریخی اصطلک، بافت قدیمی روستای باغکمش (خانه های چند صدساله قدیمی و بناهای تاریخی) را بررسی کنند.

وی ادامه داد: در این نشست برنامه ریزی شد که دانشجویان رشته معماری با هماهنگی دستگاه های متولی طرح مطالعاتی بنای قدیمی مسجد ۱۵۰ ساله آب انجیرک را که در اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی ساخته شده را تهیه و در جلسات تخصصی کارشناسی با رویکرد توجه به معماری اسلامی بخش پردیس ارایه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار مرکزی شهرستان پردیس گفت: موضوع حفظ و احیا آداب و رسوم و سنن این روستاها در راستای هویت بخشی و رشد و توسعه سرمایه گذاری  با مشارکت بخش دانشگاهی در نشست بعدی با حضور اداره میراث فرهنگی و گردشگری، دهیاران، شرکت عمران و بنیاد مسکن برگزار شود.

حیدری با اشاره به هدف اصلی برگزاری جلسات، توضیح داد:  احیا، بازسازی و بهره برداری از بناهای تاریخی وارائه طرح نهایی حفظ و احیای آداب و رسوم و سنن این روستاها برای  هویت بخشی و رشد و توسعه سرمایه گذاری با مشارکت بخش دانشگاهی هدف اصلی از این تعامل بین دستگاهی در سطح شهرستان است.

وی ادامه داد: با توجه به لزوم توجه به رسیدگی معماری اسلامی به خصوص در بحث بناهای تاریخی روستاهای بخش مرکزی پردیس، جلسه ای پیرو تاکید حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه  شهرستان این نشست با حضور رئیس گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی پردیس و چند نفر از دانشجویان این رشته به میزبانی بخشداری مرکزی پردیس برگزار شد.

وی افزود: دانشگاه به دلیل نگاه علمی به مسائل، بسترمناسبی برای همکاری های علمی و فرهنگی دو جانبه است و امیدواریم با همراهی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی پردیس بتوانیم از ظرفیت های علمی و پژوهشی برای پیشبرد اهداف در مسیر رشد و توسعه شهری و روستایی بهره مند شویم.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان پردیس میراث فرهنگی بنای تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس میراث فرهنگی بنای تاریخی شهرستان پردیس میراث فرهنگی بنای تاریخی گروه معماری دانشگاه بناهای تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۰۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است