Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: راه‌اندازی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و هنرستان معماری از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای فاز‌های بعدی پردیس بشاگرد است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاح فاز اول آموزشی پردیس دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان بشاگرد استان هرمزگان که عصر روز چهارشنبه ۱۸ اسفندماه برگزار شد، گفت: بحث دانشگاه و توسعه، پیشرفت و محرومیت‌زدایی از نکاتی است که در همه دنیا برای آن، از ابزار دانشگاه استفاده می‌کنند، چرا که با پیچیدگی‌هایی که دنیا پیدا کرده، بدون علمی که نفع داشته باشد، ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: اگر علم کاربردی و مقرون بالعمل باشد، محور توسعه خواهد بود. در همه دنیا دانشگاه در بحث محرومیت‌زدایی، محور و مسئول است، چرا که ما دانشگاه احداث می‌کنیم تا بتوانیم نیروی انسانی را توانمند کرده و از منابع مادی و طبیعی که خداوند به تسخیر ما درآورده، استفاده کرده و پیشرفت کنیم. مگر می‌شود پیشرفت حاصل شود، اما درون‌زا نباشد؟

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: فاز اول آموزشی پردیس دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان بشاگرد استان هرمزگان در کمتر از ۱۰ ماه و به صورت جهادی ساخته شد و به بهره‌برداری رسید. سال قبل در دیدار با استاندار موضوع ساخت این مجموعه مطرح شد و امروز شاهد به نتیجه رسیدن آن هستیم؛ چرا که معتقدیم توسعه شهرستان بشاگرد باید توسط جوانان بومی همین منطقه رقم بخورد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نقش دانشگاه در ارائه آموزش به جوانان، گفت: امروز جهان با پیچیدگی‌ها و ارتباطات وسیع، پیشرفت فناوری و تغییرات سریع مواجه است که برای همسو شدن با این تغییرات، نیازمند علم و فناوری هستیم. علاوه بر این، جوانان برای ورود به عرصه اجتماع، علاوه بر آموزش‌هایی که در کنار خانواده می‌بینند، نیازمند دانش تخصصی، دانش مهارتی و دانش اجتماعی هستند. فضای مجازی به ما نشان داد برای اینکه بدانیم در این فضا چه چیزی را باید باور کنیم و چه چیزی را نه، نیازمند دانش هستیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه تأثیر بسزایی در محیط‌های کاری، بهره‌وری و مهارتی دارد، اظهار داشت: رویکرد ما در دانشگاه آزاد اسلامی، احداث دانشگاه برای صدور مدرک تحصیلی نیست، بلکه هدف ما محرومیت‌زدایی و مهارت‌آموزی است؛ چرا که جوان ارزشمندترین دارایی خود را که همان دوران جوانی است، در اختیار ما قرار می‌دهد و ما باید به ازای این سرمایه گرانقدر، به او دانش تخصصی، دانش مهارتی و دانش اجتماعی بیاموزیم.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه جوان باید بیاموزد که در اجتماع حقیقی و مجازی چگونه زیست داشته باشد، گفت: جوان باید در دانشگاه یاد بگیرد از حقوق خود دفاع کند، به حقوق دیگران احترام بگذارد و رفتار عادلانه داشته باشد. نحوه بروز و ظهور جوان در محیط اجتماعی، در هفت ساله سوم زندگی‌اش ساخته می‌شود که بخشی از این دوره هفت ساله، در دانشگاه می‌گذرد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم می‌فرمایند «مهمترین ظرفیت امیدبخش کشور، نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی است.» شهرستان بشاگرد نیرو‌های جوان فراوانی دارد که مستعد هستند و باید به بروز و ظهور برسند. این شهرستان از فرصت‌های مادی خوبی نیز برخوردار است که نیازمند مدیرانی کارآمد، پرانگیزه و خردمند است که با فعال کردن و بهره‌گیری از این فرصت‌ها و ظرفیت‌های مادی، درآمد‌های ملی را با جهشی نمایان افزایش داده و کشور را ثروتمند و بی‌نیاز و به معنی واقعی دارای اعتمادبه‌نفس کنند و مشکلات کنونی را برطرف کنند.

دکتر طهرانچی ادامه داد: نیروی دانشی بومی بشاگرد می‌تواند برای این منطقه اثرگذار و نقش آفرین باشد. نمونه آن را در عسلویه می‌بینیم که پیشران کشور و نماد افتخار ملی است، اما پیشران منطقه عسلویه نبوده است. پیشرفت زمانی حاصل می‌شود که دانشگاه منطقه به معنای واقعی متعلق به همان منطقه باشد.

وی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بشاگرد، گفت: ازجمله برنامه‌های ما برای فاز‌های بعدی این مرکز دانشگاهی، راه‌اندازی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، هنرستان معماری در حوزه معدن و گیاهان دارویی کوهستان است. کار دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان بشاگرد، کاری جهادی خواهد بود، چرا که مرحوم عبدالله والی‌زاده خیّر بزرگ این منطقه الگوی ما برای توسعه و پیشرفت بشاگرد است و تلاش می‌کنیم راه ایشان را ادامه دهیم و جوانان را طوری تربیت کنیم که محور توسعه منطقه باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بشاگرد باید برای شغل هریک از دانشجویان برنامه داشته باشد و انشاءالله در یک مسیر رشد واقعی تا ۵ سال آینده شاهد حضور اعضای هیأت علمی مبرز و درون‌زا در این مرکز دانشگاهی باشیم. تأکید ما این است که نیروی انسانی مرکز بشاگرد باید بومی باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه یک مجموعه است که باید محور توسعه فرهنگی و علمی باشد نه فقط علمی، تصریح کرد: به همین دلیل در فاز بعدی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بشاگرد، فضا‌های فرهنگی مناسب ایجاد خواهد شد تا بتواند پشتوانه فرهنگی شهر را فراهم کند.

دکتر طهرانچی در پایان با قدردانی از تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی، دکتر کامرانی و همه مسئولان شهرستان بشاگرد که در احداث این مجموعه دانشگاهی مشارکت داشتند، گفت: ان‌شاءالله از ۱۴ فروردین سال آینده شاهد حضور دانشجویان در این مجموعه خواهیم بود. توصیه می‌شود شرایط برگزاری جلسات جزءخوانی قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بشاگرد فراهم شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کارآفرینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان بشاگرد محرومیت زدایی دکتر طهرانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۷۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • دکتر طهرانچی روز معلم را تبریک گفت
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی