Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش : جعفر آهنگران مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جلسه شورای هماهنگی پردیس دانشگاه های کیش ضمن ابراز خرسندی برای برگزاری این نشست با دانشگاهیان و روسای پردیس های دانشگاه های مستقر در جزیره، از پایه گذاران و بانیان فعالیت دانشگاه ها در جزیره کیش قدر دانی کرد و افتتاح دفتر کنسولی دانشجویان بین المللی را امری موثردر تسهیل ورود دانشجویان خارجی به جزیره و تحقق اهداف ایجاد پردیس های دانشگاهی در مناطق آزاد عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر آهنگران با بیان اینکه دو فعالیت برای پردیس ها تعریف و به عنوان تبصره در قوانین مناطق آزاد عنوان شده است افزود: بین المللی شدن دانشگاه های مناطق آزاد و بازگرداندن دانشجویان ایرانی مقیم خارج از کشور با اولویت کشور های همسایه از برنامه های در حال پیگیری در مناطق آزاد است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: انتظار ما از پردیس دانشگاه های جزیره این است که بکوشند با هم نماد ارتباط فعال و همه جانبه دانشگاه ها و صنعت باشیم و در این حوزه با همکاری دانشگاهیان کیش، ارتقاء سطح صنعت و خدمات به لحاظ کمی و کیفی را موجب شویم، زمینه این فعالیت ها نیز فراهم شده و می بایست از این پس در مسئولیت اجتماعی که بر عهده داریم ایجاد توسعه پایدار را در اولویت قرار داده و این هدف را در همه فعالیت ها منظور کنیم.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی اجتماعی و محیط زیست حساس منطقه آزاد کیش و تاکید بر اهمیت حضور دانشگاهیان جزیره برای تهیه پیوست های فرهنگی و اجتماعی و محیط زیست اظهار داشت: با توجه به وجود دانشگاه های تراز اول در کیش انتظار ما از این مجموعه ها استفاده از ظرفیت فارغ التحصیلان برای فعالیت در عرصه های مختلف و کمک به سازمان است.

آهنگران در ادامه افزود: دانشگاه ها باید نسبت به زمان قبل از ایجاد پردیس ها در بحث ارائه خدمات و صنعت منطقه آزاد کیش توانمندی بیشتری از خود نشان دهند، مشارکت پردیس ها در ایجاد شرکت های دانش بنیان طبق تعریف و راهبرد های طرح جامع کیش ما را با محیط زیست شکننده که نمی تواند بسیاری از صنایع را در خو جای دهد یاری می کند تا به سمت فعالیت دانش بنیان روی آوریم و مباحث توسعه ای را دنبال کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در بخش دیگر سخنان خود بسط فعالیت های دانشگاهی را از دیگر موضوعات مد نظر سازمان و ذینفعان آن در بخش های برون سازمانی عنوان کرد و گفت: فعالیت ها دانشگاه هاباید از قالب آموزش و پژوهش فراتر رفته و در تحقق توسعه پایدار کیش ایفای مسئولیت کنند و اجرای تمامی طرح های جزیره منوط به توجه به پیوست های فرهنگی اجتماعی و محیط زیستی از سوی دانشگاه ها باشد.

جعفر آهنگران همچنین از پیگیری ایجاد شهرک دانشگاهی بر اساس برنامه های بلند مدت کشور خبر داد و بیان داشت: ما باید به سمت نسل چهارمی شدن مناطق آزاد و تبدیل این مناطق به مرکز بین المللی خدمات و در نهایت رقم خوردن اتفاقات خوب بین المللی پیش برویم، بنابراین تبدیل کیش به جزیره ای منحصر به فرد وهوشمند همچنین تبدیل به پایلوت تمامی فعالیت ها، مستلزم همکاری و راهنمایی دانشگاه ها برای ارائه نیازهای کیش با وزارت اقتصاد، راه و شهر سازی و ارتباطات و دیگر وزارتخانه ها است .

48

کد خبر 1519108

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد منطقه آزاد کیش دانشگاه ها بین المللی مناطق آزاد فعالیت ها پردیس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۶۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد