Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، ملک فاضلی نماینده مردم شهرستان سراوان، سیب سوران، مهرستان و گلشن در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیستان و بلوچستان با سلطانعی میر دبیر هیئت امنا و رئیس این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار  موضوعات آموزشی مربوط به شهرستان‌های سراوان، سیب سوران، مهرستان و گلشن مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در این دیدار عنوان کرد: از سه سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با راه‌اندازی ۳۲ پردیس آموزشی علاوه بر واحدها و مراکز آموزشی توانسته گام‌های مؤثری را در تحقق شعار برقراری عدالت آموزشی از شمال تا جنوب استان بردارد.

میر با بیان اینکه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی همواره تلاش می‌کند تا امکان ادامه تحصیل برای خیل مشتاقان تحصیلات آکادمیک را فراهم کرده که اکنون با راه‌اندازی پردیس‌های آموزشی این امکان برای ۱۰ هزار نفر که شرایط ادامه تحصیل به دلایل مختلف برای آنان فراهم نبوده ایجاد شده است.

ثبات در پردیس‌های آموزشی هدف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است

وی اضافه کرد: در تعامل با سایر ارگان‌ها، ادارات دولتی، معتمدان، ریش‌سفیدان و روحانیون شرایط خوبی برای بسترسازی و ثبات در پردیس‌های آموزشی فراهم شده که البته با شرایط مطلوب فاصله دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و زاهدان مطرح کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها»، خواستار مساعدت مسئولان برای پشتیبانی، حمایت و رفع موانع  پردیس‌های آموزشی هستیم.

نماینده مردم شهرستان سراوان، سیب سوران، مهرستان و گلشن در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان سراوان برای راه‌اندازی پردیس‌های آموزشی و مهیاکردن شرایط ادامه تحصیل مردم یادآور شد: تلاش می‌کنیم با هماهنگی مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان پیگیری لازم را برای تصویب قطعی‌ پردیس‌های آموزشی و رفع مشکل زمین پردیس‌های سیب سوران، مهرستان و گلشن انجام دهیم.

فاضلی، راه‌اندازی رشته‌های کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان را یکی از خواسته‌های مردم منطقه عنوان و از «دکتر میر» درخواست کرد پیگیری لازم در برآورده شدن درخواست مردم منطقه مبنی بر راه‌اندازی رشته‌های کارشناسی ارشد در واحد سراوان صورت بگیرد.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1092340 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان مقطع کارشناسی ارشد سراوان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان مقطع کارشناسی ارشد سراوان دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان پردیس های آموزشی کارشناسی ارشد راه اندازی سیب سوران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت