Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@10:33:25 GMT

راه اندازی ۲۷ پردیس دانشگاهی در سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۴۲۵۸

راه اندازی ۲۷ پردیس دانشگاهی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان در زمینه آموزش در مدت دو سال اخیر در استان یک نهضت علمی راه انداخته و در راستای اجرای عدالت آموزشی ۲۷ پردیس دانشگاهی در استان راه‌اندازی شده و به نوعی آموزش عالی به درب خانه‌های مردم استان رفته که رضایتمندی خوبی را در سطح استان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سلطانعلی میر یکشنبه ۲۶ مردادماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه توسعه آموزش عالی استان توسط این دانشگاه در دستور کار است، افزود: به زودی ۲۰۰ رشته، سه مرکز تحقیقاتی و یک مرکز بین‌الملل، توسط دانشگاه آزاد در استان راه‌اندازی می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و بلوچستان با اشاره به اینکه این دانشگاه چه از نظر آمار دانشجویان و چه از نظر گستردگی و پراکندگی جغرافیایی بزرگترین دانشگاه استان محسوب می‌شود، ادامه داد: گسترش واحدها و پردیس‌های دانشگاه آزاد استان از سال ۹۷ آغا شده و ۲۷ پردیس دانشگاهی با توجه به روند رو به رشد مراجعات دانشجویان به این مراکز علمی، در آینده نزدیک قابلیت تبدیل شدن به واحد دانشگاهی را دارند.

وی افزود: تلاش می شود تا رشته‌های مختلف مورد نیاز استان در مقاطع تحصیلی مختلف را به دانشگاه‌های آزاد سطح استان اضافه کنیم و در همین راستا در جلسه روزهای اخیر هیئت امناء دانشگاه حدود ۲۰۰ رشته جدید مصوب شد که به یاری خداوند به زودی به دانشگاه اضافه خواهد شد.

میر با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد استان تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار فارغ‌التحصیل داشته، اضافه کرد: با توجه به اینکه حوزه آموزش اولویت اصلی محسوب می‌شود، پیش‌بینی می‌کنیم تعداد ۳۰ هزار نفری دانشجویان فعلی دانشگاه با توجه به رویکرد جدید به زودی به بیش از ۳۲ هزار نفر برسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و بلوچستان در تشریح فعالیت‌های آموزشی حوزه بین‌الملل این دانشگاه اظهار داشت: چهار واحد بین‌المللی در سطح استان داریم که سه واحد زاهدان، زابل و چابهار پیش از این وجود داشته و واحد شهرستان هیرمند اخیراً فعالیت خود را آغاز کرده است. برنامه داریم پردیس‌های دانشگاهی میرجاوه و پیشین را نیز به بین‌الملل تبدیل کنیم. جذب دانشجوی خارجی و تعامل با کشورهای همسایه چه در حوزه آموزش و چه در حوزه‌های پژوهشی و برگزاری همایش‌ها، از برنامه‌های جدی مورد تاکید هیئت امناء دانشگاه آزاد استان است.

وی با اشاره به افزایش فعالیت‌های دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان در حوزه پژوهش و فناوری، گفت: ما امروز دانشگاه‌های نسل سه و چهار را تجربه می‌کنیم و باید ضمن تمرکز بر حوزه اصلی آموزش، برنامه‌ریزی دقیقی در زمینه پژوهش و فناوری داشته باشیم و در این راستا توسعه مراکز رشد و نوآوری و مراکز تحقیقاتی در دستور کار قرار دارد.

میر افزود: تاکنون ۶ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد استان داشتیم که در جلسه اخیر هیئت امناء دانشگاه با راه‌اندازی سه مرکز جدید موافقت شد. در این راستا تاکنون با بیش از ۱۴ اداره‌کل سطح استان تفاهم‌نامه عملیاتی اجرا کرده‌ایم و برنامه داریم در راستای حل مسائل استان و تبدیل دانشگاه آزاد به دانشگاه مسئله‌محور به معنای واقعی ورود پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و بلوچستان به ورود این دانشگاه به بحث توسعه سواحل مکران اشاره کرد و گفت: در این زمینه دانشگاه آزاد استان در حال انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با سازمان برنامه و بودجه است تا به طور جدی و علمی به مسئله ورود کند. بخشی از سهام کارخانه "فولاد مکران" که در چابهار در حال راه‌اندازی است متعلق به دانشگاه آزاد است و ما برنامه داریم سرمایه‌گذاری‌ها را در حوزه پژوهش و فناوری و در حوزه اشتغال افزایش دهیم.

وی بیان کرد: راه‌اندازی مجتمع فرهنگی، رفاهی و گردشگری ساحل "درک" از توابع شهرستان کنارک در جنوب استان در دستور کار دانشگاه آزاد قرار دارد. ساحل درگ جاذبه گردشگری بی‌نظیری است که تاکنون آنطور که باید در سطح کشور و دنیا معرفی نشده و در صورت معرفی توان بالایی در جذب گردشگر دارد.

میر با اشاره به ظرفیت‌های متعدد موجود در سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: اگر تعامل میان دستگاه‌های اجرایی استان و دانشگاه آزاد در راستای تهیه طرح و برنامه علمی و دقیق جهت بهره‌برداری از ظرفیت‌های متعدد موجود در استان برقرار باشد، در آینده نزدیک شاهد خواهیم بود که سیستان و بلوچستان از یک استان کم‌برخوردار به یک استان بهره‌مند و برخوردار تبدیل خواهد شد و خوشبختانه این روند آغاز شده و البته نیازمند شتاب بیشتر است.

وی افزود: ما امروز در استان گاز، پتروشیمی و فولاد داریم و متناسب به این ظرفیت‌های جدید ایجاد شده نیازمند تربیت نیری متخصص هستیم بنابراین طرح آمایش رشته‌ای را در استان اجرا کردیم و رشته‌های جدید دانشگاه آزاد در استان متناسب با نیازها راه‌اندازی خواهد شد؛ با این روش ما متخصصینی که در آینده تربیت می‌کنیم به راحتی جذب بازار کار می‌شوند.

میر بیان کرد: دانشگاه آزاد در سطح استان ۲۲ مدرسه دارد که برنامه داریم در آینده نزدیک تعداد آنها را به ۳۴ مورد برسانیم. در سال تحصیلی جدید در برخی شهرهای استان مدارس سما در حال راه‌اندازی است و واحدهای راسک و زابل اخیراً راه‌اندازی شده‌اند. بنا داریم در حوزه آموزش و پرورش هم کمک کنیم و تا چهار سال آینده نیاز است مدارس و فضاهای آموزشی استان ما دو برابر شود که این موضوع از توان آموزش و پرورش خارج است و نیاز به کمک دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: امروز با توجه به خیل عظیم مشتاقان تحصیل در حوزه بهداشت و درمان و عدم توان پاسخگویی دانشگاه‌های دولتی استان به این نیاز، ضرورت دارد وزارت علوم و وزارت بهداشت به دانشگاه آزاد اعتماد کنند تا رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی و سایر رشته‌های مرتبط را در سطح استان افزایش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال با توجه به شرایط حاکم بر جامعه شهریه دانشجویان در استان افزایش پیدا نکرده و جذب دانشجویان با همان تعرفه سال قبل انجام می‌شود و حتی در برخی رشته‌ها تخفیف هم اعمال کرده‌ایم. با توجه به شیوع ویروس کرونا آموزش و آزمون مجازی در دستور کار دانشگاه آزاد قرار دارد و در آزمون‌های ترم گذشته ۹۸ درصد دانشجویان ما در آزمون مجازی شرکت کرده‌اند.

میر بیان کرد: تمهیدات لازم برای برگزاری کنکور سراسری با توجه به شیوع ویروس کرونا در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد استان اندیشیده شده و همه پروتوکول‌ها رعایت می‌شود و از این نظر خانواده‌ها نباید هیچگونه دغدغه‌ای برای حضور فرزندان خود در مراکز برگزاری آزمون دانشگاه آزاد در سراسر استان داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي سيستان و بلوچستان پردیس استانی علمی و آموزشی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد برنامه داریم سطح استان دستور کار راه اندازی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۴۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از مهم‌ترین عوامل در پیشرفت و توسعه استان است که در این راستا تاکنون ۵ هزار نفر آموزش دیده اند اما این رقم کافی نیست و باید افراد بیشتری برای کار در این حوزه تربیت شوند.

محمد کرمی شامگاه چهارشنبه در نشست شورای اداری منطقه سیستان که در دانشگاه زابل برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم همچنین تبریک روز کارگر اظهار کرد: مقام و منزلت دو قشر معلم و کارگر در اسلام بی‌نظیر است و ائمه اطهار نیز احادیثی در باب اهمیت نقش این دو قشر به یادگار گذاشته‌اند.

وی افزود: رشته‌های دانشگاهی باید متناسب با شغل و علاقه افراد باشد چرا که باید با استفاده از نیروهای متخصص و بومی بتوانیم آینده سیستان و بلوچستان را بسازیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به صورت مداوم دنبال نوآوری باشد که البته این امر جزو رسالت‌های اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌آید.

وی افزود: بازار کار نیازمند افراد توانمند و مهارت دیده است لذا دانشجویان و دانش آموزان باید به دنبال مهارت آموزی باشند چرا که جوانان ما باید از هم اکنون وارد بازار کار شوند.

کرمی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با کسب پشتیبانی علمی به صورت مداوم با دانشگاه ها و شرکت‌های دانش بنیان ارتباط داشته باشند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی کریدور ارتباطی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان از مزیت‌های سیستان و بلوچستان نسبت به سایر مناطق است که باید از ظرفیت های موجود برای توسعه تجارت و افزایش صادرات بهره‌گیری کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پروژه راه آهن زاهدان - چابهار به سرعت بهره‌برداری شود چرا که راه آهن می‌تواند موجب ایجاد تحول در منطقه گردد.

کرمی خاطرنشان کرد: شهرداری ها باید مردم را در پروژه های مربوط به شهر مشارکت دهند چراکه این مردم دارای  قدرت عظیمی هستند که می‌توانند موجب ایجاد تحول در جامعه شوند.

وی تاکید کرد: وظیفه دستگاه اجرایی تسهیل روند سرمایه‌گذاری است لذا نباید هیچ مانعی برای دادن مجوز به سرمایه‌گذاران وجود داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا